Inschrijven

Inschrijven bij Centraal Wonen Strijp

Lijkt je fijn om bij ons te komen wonen? Ben je in de gelegenheid om binnen afzienbare tijd te verhuizen? Vul dan het inschrijfformulier hieronder in!

SELECTIEPROCEDURE
Als er woonruimte vrijkomt, dan kijken wij op de belangstellendenlijst of er een match is. We kijken daarbij niet naar inschrijftijd, maar naar de gezinssamenstelling en de motivatie. De belangstellendenlijst is dus geen ‘wachtlijst’. Het kan gebeuren dat je binnen een paar weken al wordt uitgenodigd, maar het kan ook een jaar of langer duren.

Als er een match is met jouw profiel, dan nodigt het cluster waar de woning vrijkomt je uit voor een gesprek. Je hebt de mogelijkheid de ruimte te zien en kennis te maken met de clusterbewoners. Dit om te zien of er van beide kanten een klik is. Als er een wederzijds ‘ja’ is, zijn er nog formele zaken te regelen met de wooncorporatie. Hierbij valt te denken aan de inschrijving, inkomenstoets, ondertekenen huurcontract en sleuteloverdracht. Kom je bij ons wonen dan word je automatisch lid van de vereniging Centraal Wonen Strijp.

Bestaat je gezinssamenstelling uit meer dan drie mensen? Dan heeft aanmelden geen zin. De woonruimtes zijn hiervoor te klein.

Aanmeldings­formulier


     
    Je huishouden

     
    Meer over jou

     
    Wat verwacht je

     
    Vragenvuur
    De grote gezamelijke tuin is onze trots. Vind je het leuk om de tuin te onderhouden?

    Heb je een auto?

    Heb je een motor of scooter?

    Hoe weet je van CWS?

    error: Content is protected !!